Vår historia

2015 öppnade vi Specialized Concept Store i Göteborg och har sedan dess arbetat flitigt med ambassadörskap inom både landsväg och MTB samt anordnat flertalet olika butiksturer för att få fler att hitta kärleken till cykelsporten. 2021 tog vi ytterligare ett steg genom att forma SCSGBG Racing Team.

SCSGBG Racing Team består av sju duktiga tjejer som kommit olika långt i sina cykelkarriärer med den gemensamma nämnaren att de personifierar cykelglädje. Genom att stötta med kunskap, teamkänsla och en bra verkstad ger vi möjlighet till en inspirerande och nyskapande miljö för att utvecklas och nå nya mål.

Målet med SCSGBG Racing Team är att inspirera fler tjejer till att ta sig ut på tävlingsarenorna. Oavsett disciplin eller nivå. Vi har alla olika förutsättningar, men vi kan alla göra det på vårt egna sätt och på våra egna villkor. Att tävla är ett sätt att utvecklas, att testa sina gränser, utveckla sin uthållighet, känna adrenalinkicken och glädjen att cykla med likasinnade. Kanske anordnas det en tävling i närheten av där du bor? Tveka inte, anmäl dig och var med och känn gemenskapen!

Fotograf

Johan Linhart